Наріжте огірки шматочками, цибулю півкільцями і покласти їх в об’ємну емальовану миску, насипавши туди кухонну сіль і добре розмішати інгредієнти.
Болгарський перець наріжте півкільцями і викладіть його до раніше подрібненим овочів в миску. Далі, як можна дрібніше подрібніть кріп з петрушкою і теж перекладіть їх у загальну миску. Наріжте дрібними часточками часник, помістіть його туди ж і знову ретельно перемішайте всі компоненти.
Помідори подрібніть невеликими шматочками довільної форми, викладіть їх в загальну посуд до інших овочів, додайте цукровий пісок, рослинне масло, знову добре все розмішайте і залишіть на кілька хвилин.
У кожну банку викладайте готовий салат, ущільнюючи його всередині, додайте отриманий сік, який має покривати овочі і накривайте їх кришками. У каструлю з гарячою водою поставте всі банки з салатом (вода повинна доходити до плічок), помістіть її на плиту, доведіть до кипіння і стерилізують протягом півгодини.
Після стерилізації в кожну банку з салатом додайте оцет, закрийте їх щільно кришками, встановіть дном вгору, перевіряючи герметичність, і накрийте товстою ковдрою до їх повного остигання. Зберігати банки з консервацією потрібно в темному і сухому місці будинку.